Gecontroleerd en snel

Alle vakmannen zijn VCA en BHV gecertificeerd

Eigen afvalverwerking

Onze andere diensten keyboard_arrow_down
format_list_bulleted Menu

Gecontroleerd en snel

Alle vakmannen zijn VCA en BHV gecertificeerd

Eigen afvalverwerking

Home onze manier van werken

onze manier van werken

Bent u binnenkort van plan of tegels, laminaat, tapijt marmoleumvloer of een cementdekvloer te verwijderen?
Bij Sloopvloer BV bent u op het goede adres!

Het verwijderen van een vloer is vaak een zwaar en lastige klus.
Vooral als u voor het eerst met grote machines moet gaan werken.
Daarnaast moet u precies weten tot hoe diep u mag gaan met de machine om schades aan uw constructie/broodjesvloer te voorkomen.

Met onze jarenlange ervaring en profecionele machines gaat uw vloer er vaak sneller en netter uit dan dat u het zelf doet.
Wij zorgen dat uw vloer compleet klaar staat om een nieuwe topvloer op te bouwen.

 

Waarom kiest u voor sloopvloer BV?

*  Onze vakmannen voeren dagelijks uw werkzaamheden uit. 
*  Wij geven u altijd garantie op onze werkzaamheden
*  Er is altijd 1 projectleider die alle werkzaamheden controleert. Deze zorgt dat alles zonder problemen verloopt en dat u er geen omkijken naar heeft.
*  Wij werken gecontroleerd en snel.
*  Alle vakmannen zijn VCA en BHV gecertificeerd. 
*  Wij zijn goed verzekerd.
*  Wij werken alleen met professionele machines en klimmaterialen.
*  Al 15 jaar marktleider in de provincies: Zuid-holland, Brabant, Zeeland, Utrecht, Gelderland, Limburg, Noord-Holland.
*  Een sterk moederbedrijf met veel meer mogelijkheden.
*  Eigen afvalverwerking via zusterbedrijf Containermaat.nl

 

Hoe verwijderd Sloopvloer BV uw vloer?

Alle vakmannen van Sloopvloer BV ondergaan eerst een uitgebreide interne opleiding alvorens deze bij onze klanten de werkzaamheden gaan verrichten. Het slopen van een vloer is niet alleen enorm zwaar, maar moet ook kwalitatief gebeuren om onverhoopte schades tegen te gaan.
De houding en positie van de breekhamer samen met het gevoel bij de machine is het belangrijkste in onze werkzaamheden. Kleinere werkzaamheden tot 200m2 doen we dan ook op deze manier waarmee we de beste eind kwaliteit kunnen garanderen en zorg te dragen dat de constructievloer/broodjesvloer niet beschadigd raakt.
Wij werken bij woningen en kleine bedrijfspanden nietmet een Ride-on (sloopwagen). Het apparaat weegt meer dan 1000KG en is daarom niet verantwoord om hiermee over uw drempel en of eventuele broodjes vloer te rijden. Tevens bij een stuurfoutje kom je al snel tegen een muur. 

 

Afvoeren van het loskomende puin.

Door het grote succes Sloopvloer BV hebben we een eigen afvalinzameling bedrijf genaamd Containermaat (zuster-onderneming van Sloopvloer BV) ontwikkelt waarin we streng toezien op een milieubewuste afvalverwerking. 

  1. Indien Sloopvloer BV de afvalcontainer voor u regelt ontvangt u vanuit Containermaat BV een mail met daarin een leverdatum en tijd. De prijs die Sloopvloer BV aan u berekend zijn gelijk aan de prijzen van Containermaat BV. Tevens is het mogelijk om de afvalcontainer door te huren of juist een grotere afvalcontainer te bestellen. Zo kunt u al het afval uit de verbouwing combineren en scheelt dit onder aan de streep aanzienlijk in de kosten.
  2. Indien u zelf een afvalcontainer regelt adviseren wij u de order te plaatsen bij www.Containermaat.nl. Deze hanteert de laagste prijsgarantie op alle internet tarieven. Mocht u alsnog de afvalcontainer goedkoper kunnen vinden, kunt u contact opnemen met deze klantenservice om te kijken wat Containermaat BV voor u kan betekenen.
 

Onze werktijden

De normale werktijden zijn van 09:00 tot 16:00, we beginnen bewust niet te vroeg daar uw buren eventueel last kunnen krijgen van onze werkzaamheden.
In overleg hebben we de mogelijkheden om op zaterdag, zondag of in de avond door gaan. 
Dit hangt ervan af of de werkzaamheden het toelaten en wanneer uw wensen zijn van de oplevering. 
Wij willen ons werk niet overhaasten aangezien daar de kwaliteit ten onder gaat. 

 

Wat vragen wij aan u?

We verzoeken u zo veel mogelijk meubels uit de ruimtes te verwijderen zodat we onze werkzaamheden vrij kunnen uitvoeren. 
Bedek alle kwetsbare producten zoals bijvoorbeeld een keuken, openhaard, kozijnen enz.
Dit kunt u doen met bijvoorbeeld hardboard of stucloop karton.

 

Waarschuw uw buren voor onze werkzaamheden.

Doordat wij met professionele machines te werk gaan kunnen onze werkzaamheden geluidsoverlast veroorzaken bij de buren. Dit geluid kan soms in de gehele straat hoorbaar zijn. Wij vragen u vriendelijk om uw buren tijdig te waarschuwen voor onze werkzaamheden om eventuele overlast te daarin voor te gaan.
 

Bescherming uw eigendom.

Wij verzoeken u vriendelijk om al uw waardevolle spullen of/of meubels te verplaatsen naar ruimtes waar onze werkzaamheden niet plaatsvinden. Tevens vragen wij u de eventuele keuken, openhaard, laagstaande kozijnen (met glas) en andere kwetsbare producten te beschermen met karton, stucloop of hardboard.
Woont u in een appartement met meerdere bewoners? Dan ligt er vaak tapijt op de gangen en/of liften. Wij verzoeken u vriendelijk deze af te dekken met stucloop, om eventuele schades en sporen van onze werkzaamheden uit te sluiten.

 

Factuur en betalingen.

Na de werkzaamheden dient u het totaalbedrag te pinnen of contant te betalen bij de monteur.
De factuur ontvangt u per mail waarop u ook deze offerte heeft ontvangen.
Heeft u een bouwdepot? Houd dan rekening met de aanvraag tijd bij uw bank of hypotheekverstrekker. Geef dit a.u.b. van tevoren aan zodat we de factuur vooraf kunnen sturen.

 

De aanneemsom.

De overeenkomst is op basis van een totaalprijs. 
Indien de werkzaamheden korter of langer duurt als van tevoren is verwacht wordt er niets met de prijs gedaan.
Zijn er producten die uit de offerte niet uitgevoerd dienen te worden, dan kan dit voor andere producten duurder of goedkoper worden.

 

Meerwerk op locatie.

Het meerwerk wordt voornamelijk uitgevoerd voor € 45,00 incl. btw per monteur per uur of per totaalprijs.
Dit dient u achteraf te ondertekenen op een formulier welke de monteur u aanlevert.
Indien het formulier niet ondertekend wordt door bijvoorbeeld afwezigheid of een andere reden, brengen wij alsnog deze meerwerkuren in rekening.
Heeft u vragen over het meerwerk?
Dan kunt u ons bereiken op het telefoonnummer: 0853032909.

 

Garanties en zekerheid.

U heeft op al het sloopwerk 2 jaar garantie of tot de volgende bewerking is gestart.
Wij zijn zeer goed verzekerd, indien u een schade heeft door onze werkzaamheden kunnen we dit direct voor u oplossen.
Alle schades welke ontstaan zijn door veroudering van een product, leidingen of elektrabuizen onder de cementdekvloer of waardoor u onvoldoende maatregelen heeft genomen om het product te beschermen zijn uitgesloten van de schade garantie.

 

Vloerverwarming en of cementdekvloer aanbrengen?

Middels onze vaste contacten in de markt weten wij precies welke bedrijven betrouwbaar en kwalitatief vloerverwarmingen en cementdekvloeren kunnen aanbrengen.
Mocht u hierover advies willen hebben, kunt u ons altijd benaderen.
Zelf nemen we geen nieuwe vloerverwarming of nieuwe cementdekvloeren aan. momenteel is het te druk in onze markt om dit erbij te doen.

 

Tips en trucs.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u enkele tips geven waarmee u kosten kunt besparen of meet gebruiksgemak kunt ervaren van uw nieuwe vloer.,
  1. Heeft u een 5.1 surround set, of komt uw televisiekabel aan de andere hoek van de kamer uit de muur of grond? Plaats dan een leeg elektrabuisje onder de nieuwe vloer. Hierdoor kunt u altijd de kabels in wegwerken waardoor deze niet meer tussen de plinten vast moeten.
  2. Laat u een totaalproject uitvoeren door Sloopvloer BV zoals een nieuwe cementdekvloer? Boek dan een weekend of midweekje weg, de nieuwe cementdekvloer moet vaak 2 dagen drogen waardoor de woning tijdelijk niet toegankelijk is.
  3. Indien u vloerverwarming neemt in de nieuwe vloer adviseren wij u geen vloerverwarming in toiletruimtes te plaatsen. De urine die op de nieuwe vloer komt trek hierdoor sneller in de vloer en kan na verloop van tijd gaan stinken.
  4. Sluit de gaskraan en waterkraan uit voor onze werkzaamheden van start gaan. Als we onverhoopt een leiding raken blijft de schade beperkt.